Hallo allemaal,

Ook dit jaar mogen wij als Katapult weer het kinder- en tienerwerk organiseren tijdens de conferentie. Het is elk jaar weer een feest om Pinkstervuur met de kinderen en tieners door te brengen. God heeft oog voor jonge mensen en vind ze belangrijk. Daarom vinden wij deze doelgroep ook erg belangrijk. Wij voelen ons dus zeer bevoorrecht. De Katapult is een Bijbelschool gericht op kinder- en tienerwerk waar de studenten worden gediscipeld, zodat zij ook weer kinderen en tieners kunnen discipelen.

De Bijbel spreekt erover dat het belangrijk is om kinderen te onderwijzen. Spreuken 22:6 zegt: Leer een kind al vroeg wat hij moet weten, dan zal hij later daarnaar leven.’ Wanneer we investeren in deze doelgroep zal dat hun hele leven beïnvloeden, hebben ze veel meer kans om sterke christenen te worden en zullen ze vanaf jonge leeftijd in hun bestemming kunnen wandelen.

Naast de jonge mensen onderwijzen in de principes van God is ons doel om kinderen en tieners in de aanwezigheid van God te brengen. In die aanwezigheid is Zijn liefde, kun je Zijn stem horen, ontvang je de Heilige Geest, leer je wie je bent etc. Kortom in de aanwezigheid van God veranderd je leven en dat is wat wij willen voor de kinderen en tieners die wij mogen dienen.

Het beloofd weer een mooie conferentie te worden, waar alle kinderen en tieners van harte welkom zijn. We verwachten weer een weekend vol met Zijn aanwezigheid, liefde, wonderen, genezing en doorbraken: juist voor de jonge mensen.

Hopelijk zien we jullie daar.

Team De Katapult