Voor de 8e keer wordt er een bruisende conferentie gehouden op het terrein van Stay and Pray! Dit jaar is het thema ‘Geest van Heiligheid’. Het is heerlijk om met zoveel christenen samen te komen, echt ontzéttend gezellig! Het wordt één groot feest ! We hebben plezier in de samenkomsten en op het terrein, en onder de kinderen heerst een sfeer van harmonie en vreugde!

Golf na golf komt de liefde van de Vader, de passie van Jezus en de heiligheid van de Heilige Geest ons hart veroveren. Oppervlakkig is het vooral niet!

Kosten voor de conferentie

De kosten van de conferentie dragen we samen. Dat is normaal en gebruikelijk. Tenten en inrichting, geluid, stoelen, generatoren voor de stroom, wc's en toiletten en tientallen andere zaken. Voor al deze zaken komt na de conferentie nog een stroom facturen die betaald moeten worden. Daarom rekenen we ook weer graag op uw deelname en opgave voor de hele conferentie.

De tarieven voor deelname aan de conferentie staan op de site en deze kunt u overmaken bij het opgeven.

De kosten hebben we zo laag mogelijk gehouden voor kampeerders. We zien graag dat de hele conferentie wordt bezocht en niet alleen losse samenkomsten of dagen. Kan ook natuurlijk, maar hele thema volgen heeft meer impact. Ook voor kinderen en tieners natuurlijk. Per gezin betaald u voor maximaal twee kinderen.

Vrijwillige liefde offers tijdens de conferentie

We willen in de samenkomsten ook ruimte maken om geld te offeren als uitdrukking van onze waardering en liefde voor Hem. Vrijwillig van uit ons hart. Misschien kunt u al vooraf bedenken en klaarleggen wat u wilt geven. Pinnen kan overigens ook.

Deze liefde offers zullen gebruikt worden om andere goede bedieningen wereldwijd te zegenen in het liefdewerk wat zij doen.